De ZZP’ers en kleine ondernemer van deze wereld zijn de storytellers en contenmarketingspecialst van nu.

Vorige week liet ik het mij al ontvallen: de ZZP’ers en kleine ondernemer van deze wereld zijn de storytellers en contenmarketingspecialst van nu. Ik zie wat dat betreft hele mooie dingen om mij heen gebeuren; persoonlijke verhalen gemengd met waardevolle kennis. We gaan namelijk niet alleen meer voor kennis, nee, we gaan óók voor de persoon. Het gaat dus om persoonlijke marketing.

Eerlijk gezegd kunnen grote bedrijven en merken dan ook beter naar de ZZP’ers en kleine ondernemers kijken. Het is geweldig hoe zij experimenteren met contentvormen als podcast, video’s en blogs, en mooi om te zien hoe zij als echte uitgevers denken. Ze creëren letterlijk een platform voor zichzelf. Het is een manier van positioneren die ik iedereen aan zou raden.