Over BERNAS&CO Communicatie


Bernas&co(59)

 

Wij geven communicatie betekenis. Betekenis in de vorm van inhoud én resultaat. Zodat communicatie mensen raakt en daadwerkelijk bijdraagt aan uw naamsbekendheid, uw merkwaarde en uw bedrijfsdoelstelling. Wij willen voor u van betekenis zijn. Op een originele manier, met actuele kennis en vanuit een strategische visie. Zo brengen we met veel vakliefde en energie content en rendement samen.

Debbie Bernasco en Renee Boogerd vormen het hart van BERNAS&CO. Met een team van professionals – van getalenteerde tekstschrijvers tot gedreven webdesigners – kunnen wij snel schakelen van strategie naar creatieve concepten en uitvoering.

 

Waarom BERNAS&CO

Wie van betekenis wil zijn moet zich in de praktijk bewijzen. En dat hebben we gedaan met StorytellingMatters, het eerste online en enige platform voor storytelling in Nederland. Met sterke ideeën voor interne en externe communicatie en creatieve concepten voor campagnes. Met online en offline content marketing en aansprekende storytelling. Door actief te zijn op social media, door te bouwen aan netwerken met public relations, door het geven van trainingen en als spreker op te treden. Van betekenis zijn zit in kleine en grote dingen.